Акценти
Начало / Образование / Сдружение „Младежки Европейски Инициативи“ ще работи съвместно със Стопанска академия „Д. Ценов“

Сдружение „Младежки Европейски Инициативи“ ще работи съвместно със Стопанска академия „Д. Ценов“

Веселин Радев
Сдружение „Младежки Европейски Инициативи“ – Плевен е сключило договор със Стопанска академия „Д. Ценов“ в Свищов. Това информира в пресклуба на БТА Веселин Радев, член на сдружението.
„Нашата основна цел е постигане на ясен и категоричен резултат в намирането на действаща връзка между организацията с нестопанска цел и младите специалисти“, това сподели Радев пред медиите. Той обясни, че има няколко приоритетни направления, за които Академията и сдружението са се договорили да работят съвместно. Част от тях са свързани със създаването на интерес и мотивация в студентите за професионална реализация и кариерно развитие, посредством повишаване на ефективността при теоретичното и практическо обучение в съответните обрзователни програми. Предвидени са и научнопрактически конференции, кръгли маси, семинари, студентски и ученически състезания.
От своя страна Академията се ангажира да организира обучение на висши икономически и управленски кадри освен по общи, така и по допълнителни индивидуални програми по заявки от сдружение „Младежки Европейски Инициативи“, съответстващи на техните потребности от кадри. Учебното заведение ще предоставя и консултантска помощ на сдружението за решаване на технологични, организационни или други проблеми.
В замяна на това от сдружението ще участват в различни кариерни форуми, организирани от Академията, както и в ежегодно провежданите анкетни проучвания за удовлетвореността на бизнеса и организациите с нестопанска цел от подготовката на кадрите.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...