Акценти
Начало / Общество / Сдружението на сираците организира великденски празник за 150 деца от социални институции в Плевенско

Сдружението на сираците организира великденски празник за 150 деца от социални институции в Плевенско

150 деца от социалните институции и центрове за настаняване от семеен тип от Плевен, Пордим, Тотлебен, Згалево и др. ще бъдат специални гости на празник по случай Великден, организиран от Националното сдружение на сираците в България, съобщи председателят на Сдружението Слави Михайлов. . Празникът с презентация ще се проведе в сряда, 12 април, от 11 часа в Арт център Плевен.

Презентацията за децата в неравностойно социално положение ще бъде изнесена от деца от Центъра за работа с деца град Плевен, след което всяко дете ще получи торбичка с козунак и лакомства от почетния член на Националното сдружение на сираците в България Владислав Николов, Петя Василева, заместник председател на Общинския съвет в Плевен и Председателя на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов.

След официалната част децата ще могат да ползват безплатно количките на входа на градската градина и да хапнат вкусни пици. Събитието е подкрепено от много фирми и институции.

 

 

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...