Акценти
Начало / Култура / Своята психология на успеха ще сподели в Плевен носител на наградата „Питагор”

Своята психология на успеха ще сподели в Плевен носител на наградата „Питагор”

Тази вечер, от 18 часа в зала „Плевен” на Областната администрация с плевенчани ще се срещне д-р Милен Врабевски. Той ще изнесе лекция на тема „Психология на успеха”.

Д-р Милен Врабевски е притежател на почетния приз „Апостол на българщината“, който се присъжда на личности с особени заслуги за съхранениетo и развитието на българската историческа и културна памет и опазване на националната ни идентичност. Той е първият носител на званието „Будител на годината“. Избран от публиката заради активната му работа за утвърждаване на националното чувство сред най-младите, борбата с демографската криза, реинтеграцията на българите от диаспората и за социализацията на културно-историческото ни наследство. Д-р Врабевски е един от най-успешните български иноватори, предприемачи и лидери на мнение в наши дни, воден от мотото, че най-добрият начин да предскажеш бъдещото е да го създадеш сам. Той е собственик и изпълнителен директор на най-голямата научно-изследователска организация в Югоизточна Европа, Comac Medicalи основател на Фондация „Българска памет“. Министерството на образованието и науката връчи награда „Питагор“ на Comac Medical за най-голям обем инвестиции в сферата на научните изследвания. През 2018 г. д-р Врабевски бе поканен и като основен лектор на Срещата на министрите на ЕС.

Европейският гражданин на годината е стратегически инвеститор в системата на българското образование и притежава частна детска градина и иновативно училище, обявено за „Училище посланик на Европейския парламент“.

Д-р Милен Врабевски е композитор, музикален продуцент и благотворител, който притежава продуцентска къща и звукозаписни студиа –Intelligent Music. Той работи с едни от най-големите световни рок звезди по свои авторски музикални проекти.

Срещата се организира от Фондация „Българска памет“.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...