Акценти
Начало / Политика / Румен Петков: Кадровата политика на БСП демотивира избирателите

Румен Петков: Кадровата политика на БСП демотивира избирателите

Rumen1

Кадровата политика на БСП както в държавата, така и в Плевенска област демотивира избирателите, заяви на пресконференция председателят на Областната структура на социалистите в Плевен Румен Петков. Той добави, че се надява след Нова година да има друга динамика на кадровата политика. Петков посочи, че винаги е отстоявал мнението професионалната подготовка и експертният потенциал да са водещи при назначението на дадена личност на определена длъжност. „Трябва да има политически разум в кадровата политика. За съжаление в Плевен нещата не стоят така”, изтъкна още той. Социалист номер 1 в областта призна, че ДПС водят активна кадрова политика в региона, което ще доведе до това, че на евроизборите те „ще стоят добре”.

„Когато си спечелил изборите в областта и си поставен в ъгъла, тогава избирателите ще те загърбят”, обобщи ситуацията в момента Петков. Той прогнозира, че ако събитията продължат в този дух, социалистите рискуват да постигнат негативни резултатите на евроизборите.

Според него ръководствата на двете парламентарни групи – на „Коалиция за България” и на ДПС, трябва да обсъдят въпроса.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...