Начало / Румен Петков: Гласувах за държава, държавност и сигурност

Румен Петков: Гласувах за държава, държавност и сигурност

Румен Петков

Днес гласувах, за да има усещане за държава, за необходимостта от радикални промени, за  чувство за сигурност. Това са неща, които ни липсват през последните пет години и ако не ги преодолеем, хаосът ще става пълен, селата и градовете ни ще стават все по-празни. Затова ни е  необходима, държава, държавност и сигурност. Това заяви  водачът на листа на АБВ в 15 МИР Плевен Румен Петков, който гласува малко преди 11 часа в секция в ОУ „Йордан Йовков” в Плевен.

Румен Петков

Според Петков отминалата предизборна кампания е била вяла. „Партиите с твърди ядра – БСП, ГЕРБ и ДПС, като че ли не правиха  кампания, защото са заинтересовани от ниска избирателна активност”, коментира Румен Петков и допълни, че това е била „поредната кампания, в която спекулата и клеветата бяха  използвани като политически инструменти”.  За съжаление поредните човешки трагедии, които се случиха по време на кампанията, още веднъж доказват липсата на държава и държавност, отбеляза Петков.

По думите му изборният ден до този момент протича спокойно. Притеснението му е свързано с това, че контролираният и купеният вот до голяма степен отново ще са доминиращи.

 

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...