Акценти
Начало / Култура / Рок група„ Stenli Stefanov,s Project” вече с дебютен албум

Рок група„ Stenli Stefanov,s Project” вече с дебютен албум

Рок група „Stenli Stefanov,s Project” , която завладя публиката още на първото издание на Младежкия рок фестивал в град Левски, вече има дебютен албум – ”Начало на една история”. Той  е изцяло с авторски парчета на групата и е продуциран, обработен и записан  от фронтмена на Станислав Стефанов.

На YOUTH MUSIC FEST – ЛЕВСКИ 2016   рок група „Stenli Stefanov,s Project” –   Станислав  Стефанов- китара и вокал, Анатоли Атанасов – бас китара ,Стелян Тончев – клавишни и вокал, Радослав Рангелов – барабани и Петър Попов  – новият вокал,  показа  още по-високо   ниво и това предизвика  бурни овации от публиката.

Осемнадесетгодишният Стенли, който се изявява много успешно като  музикант с авторски парчета, е и артист в самодейния театър на НЧ”Г.Парцалев” в гр.Левски. Дебютът му на сцената  беше през юни в ролята на Орфей в комедията „Бизнес” от Кирил Топалов . На младежкия рок фест в Левски ролята на водещ убедително си подели с артиста Веселин Плачков.

p1150920

„С албума „Начало на една история” искам да поставим началото на историята „Stenli Stefanov,s Project” , по точно – на авторската музика”, споделя Станислав Стефанов в интервю за радио „Левски“ и допълва, че очаква слушателите да усетят „повече със сърцето си, отколкото с ушите си” музиката в албума, още повече, че в него се пее за любов.

По време на Втория младежки рок фестивал в Левски групата, в която участват музиканти от град Левски и от град Горна Оряховица, представи две от новите си парчета, които ще бъдат включени във втория им албум. „Идеята ни е той да бъде по-патриотичен и  да върне любовта към България, към Васил Левски, към Христо Ботев, да припомни славното  минало на българите”, разкри Станислав Стефанов.

 

 

 

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...