Начало / Последни новини / Роберт Петров: Доволен съм от преговорите с новите футболисти на „Спартак“

Роберт Петров: Доволен съм от преговорите с новите футболисти на „Спартак“

Доволен съм от досегашните преговори с новите футболисти. Това заяви старши треньорът на „Спартак” Плевен Роберт Петров веднага след края на общото събрание на Управителния съвет.
В сряда се очаква потвърждение за подписване на договори с футболисти на ЦСКА и „Ботев” – Пловдив, но от съображения за играчите Роберт Петров не пожела да разкрие имена, докато не се финализират документите. Към днешна дата двама играчи вече са подписали договр и преминават към „Спартак”. Това са Иво Иванов от ЦСКА и Димо Атанасов, който последно играеше за Старозагорския „Верея”, обясни Роберт Петров. По негови думи на 15-и трябва да се явят 16-17 голови футболисти, с които да започне работа. „Имахме закъснение с общото събрание, тъй като трябваше да се направят уточнения къде ще се спи, яде и т.н. Заради новите попълнения имаше и известни затруднения, но до сряда – четвъртък ще е ясно всичко”, сподели още треньорът.
Той допълни, че вече има уговорени контроли с отборите на „Дунав” – Русе, ЦСКА, Свищов и Ботевград. Датите още не са уточнени, но се очаква да има поне 7-8 контроли, които ще се играят до началото на сезона.
„Най-тежкият проблем, който стои пред „Спартак”, са условията, в които се тренира. Базата не отговаря на условията, които аз изисквам и оттам виждам затруднения с тренировачния процес. В следващите дни ще разрешим и тези трудности”, категоричен бе Петров.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...