Начало / Общество / Ралица Добрева поздрави служителите на Затвора в Плевен с професионалния им празник

Ралица Добрева поздрави служителите на Затвора в Плевен с професионалния им празник

Ралица Добрева

По повод 29 януари – професионалния празник на служителите на затворите в България, областният управител  на Област Плевен Ралица Добрева е изпратила поздравителен адрес до директора на Плевенския затвор – Иван Петков, информират от пресцентъра на Областната администрация.

„Съзнавам, че естеството на вашата е работа е строго специфично и освен перфекционизъм при изпълнението на служебните си задължения, от вас се изисква особено висока психическа и физическа устойчивост и подготовка. Благодаря ви за това, което правите, за труда и упоритостта, за търпението и толерантността, за професионализма и строгото съблюдаване на българските закони.

Желая ви много здраве, сили и да запазите своя висок професионализъм, защото работата ви е изключително значима и в служба на цялото общество”, казва областният управител в поздравителния си адрес до Иван Петков.

Добрева припомня още, че работата на институцията за прилагане на наказания лишаване от свобода миналата година бе оценена високо от ГД” Изпълнение на наказанията” и Министерство на правосъдието.

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...