Начало / Образование / Ралица Добрева пожела успешна нова учебна година на ученици и учители в ПГ по механоелектротехника

Ралица Добрева пожела успешна нова учебна година на ученици и учители в ПГ по механоелектротехника

 Областният управител Ралица Добрева бе гост на тържеството по повод началото на новата учебна година в ПГ по механоелектротехника. Празникът за 15 септември започна с издигане на българския национален флаг под звуците на химна на България, след което тържествено бе изнесено и знамето на училището.

Директорът на гимназията Цветан Киринов приветства ученици и учители като им пожела здраве и успехи.

В поздравителен адрес,  изпратен до ПГ по механоелектротехника, Председателят  на НС Цецка Цачева се обърна към преподавателския колектив и учениците в гимназията, насърчавайки техния стремеж към знания и самоусъвършенстване.

Пърчи учебен ден Ралица Добрева

 Здраве, вдъхновение и смели мечти пожела за новата учебна година на всички  и Областният управител на Плевен Ралица Добрева. „15 септември е ден, зареден с много положителни емоции, които продължаваме да изпитваме години след като сме завършили своето образование! И в това няма нищо случайно, защото училището ни съпровожда в целия период на нашето съзряване и в процеса на формиране на нашата личност!”, каза областният управител Ралица Добрева, обръщайки се към ученици и учители. По думите й основна роля в живота на всеки млад човек има учителят, готов със своите знания и опит да подпомогне и стимулира устрема на мисълта и стремежите на своите ученици. Областният управител Ралица Доберва пожела на учители и ученици успешна нова 2016 – 2017 учебна година.

първи учебен ден Ралица Добрева

С приветствие за празника се обърнаха и новоприетите в гимназията ученици, както и техните родители. Спазена бе традицията и след като първия звънец оповести официално  началото на учебната година директорът  на  ПГ по механоелектротехника плисна менчето с вода на прага на гимназията.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...