Акценти
Начало / Последни новини / Радост в Партизан /Червен бряг/ – започва изплащането на дължимите суми

Радост в Партизан /Червен бряг/ – започва изплащането на дължимите суми

Футболен клуб Партизан /Червен бряг/ не само ще го има, но и се афишират мащабни планове за развитието му на всички нива. Финансовите задължения към треньори и футболисти ще бъдат изчистени. Това е резултатът от днешната среща на почти целия мъжки тим на Партизан с кмета на Община Червен бряг – д-р Цветан Димитров. Тя бе провокирана от недоволството на отбора заради неизплатени суми /2 заплати и 5-6 премии/ от старото ръководство на общината. Задълженията са от есенния полусезон на Северозападната Трета лига в която Партизан се представи силно – четвърто място и най-резултатен тим в първенството.

На срещата новоизбраният градоначалник увери състезатели и треньори, че до края на тази седмица ще си получат част от заработените пари, а до средата на януари ще им се изплати абсолютно всичко, което имат да вземат.

Кметът разкри пред отбора и бъдещите си намерения за развитието на футбола в Червен бряг. Предстоят подобрения на базата. Желанието на Димитров е да се наблегне и на развитието на детско-юношеския футбол за да има повече попълнения за мъжкия състав.

През есента играещия треньор на Партизан – Любомир Иванов даваше шанс за изява в представителния тим на четирима състезатели от детско-юношеската школа.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...