Начало / Политика / Работна среща проведоха областно и общински ръководства на ГЕРБ – Плевен

Работна среща проведоха областно и общински ръководства на ГЕРБ – Плевен

Общинските ръководства на ГЕРБ в Плевенска област проведоха работна среща с областното ръководство на партията в лицето на Владислав Николов, народен представител в 43-то Народно събрание и областен координатор и Ралица Добрева, областен управител и областен организационен секретар. Това стана на 29 февруари 2016 г. вечерта в офиса на ГЕРБ в сградата на „Генимекс“ . На нея присъстваха областното ръководство на Жени ГЕРБ, с областен клубен ръководител Даниела Гонкова, общинските дамски клубни ръководители и организационни секретари, Спас Каменов, областен ръководител на Младежи ГЕРБ и Емил Инджиян, областен ръководител на Предприемачи ГЕРБ.
На срещата бе направен анализ на работата на структурите по места в областта през първите два месеца на годината. Поставени бяха основните проблеми в работата на общинските съветници от ГЕРБ в различните общини. Взе се решение да се проведат срещи по места по график, както и съвместни приемни дни на народния представител Владислав Николов и областния управител Ралица Добрева с общинските съветници по общини. Набелязани бяха и поредица от инициативи във всички големи населени места.
„Предвиждаме в цялата област да правим ежемесечни разширени заседания на всички структури на ГЕРБ – на общинските ръководства, на Младежи ГЕРБ, на Жени ГЕРБ, на Старейшини ГЕРБ и на Предприемачи ГЕРБ. Така ще направим още по-силни и сплотени структурите. Вече работим усилено в общините, в които загубихме местните избори. Имаме заявления и протоколи от всички общини за прием на нови членове, които предстоят да бъдат утвърдени. Това е доказателство, че сме най-голямата и силна партия в областта.“, каза пред събралите се Владислав Николов, областен координатор на ГЕРБ.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...