Акценти
Начало / Общество / Първата Лятна китарна академия в Плевен стартира с много музика и настроение (снимки)

Първата Лятна китарна академия в Плевен стартира с много музика и настроение (снимки)

Първата Лятна китарна академия за ученици в град Плевен стартира вчера с много музика, настроение и задачи. За това информираха в социалната мрежа от Сдружение „Изкуството до мен“, които са организатори на мероприятието. Уроците в първото издание на Академията ще се провеждат до 27 юли в Туристическия дом в „Кайлъка“, а втори курс на обучение ще се проведе 17 до 23 август.
Сдружение „Изкуството до мен“ цели да популяризира ролята на изкуството в живота и значението му за обществото, личностно и духовно израстване в следствие на взаимодействие с изкуството, развитие на естетически усет у младите, осъществяване на междукултурен диалог и обмен на местно, регионално, национално и международно ниво. Именно това е и целта на Академията. За преподаватели са поканени Росен Балкански, Екатерина Икономова, Боян Дойчев, Любомир Анов и Николай Михайлов.
След края на първия курс на обучение, на 26 юли, неделя, от 19 часа в Арт център – Плевен ще бъде представено и наученото от младите китаристи. Освен младите таланти в концерта е вземат участие и китаристи от Ориндж Каунти, Калифорния, САЩ.

Следваща Предишна
уроци китара 5
уроци китара
уроци китара 2

уроци китара 4
уроци китара 1
уроци китара 3
Следваща Предишна

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...