Акценти
Начало / Спорт / Първата контрола на „Спартак” завърши с пасив от един гол

Първата контрола на „Спартак” завърши с пасив от един гол

футболна топка

Първата си контрола преди началото на пролетния полусезон в Северозападната „В“ група „Спартак”  завърши със загуба, съобщава сайтът plevensport.eu. „Синьо-белите“ допуснаха минимално поражение с 1:2 от „Етър” – Велико Търново  днес в среща,  играна на стадиона с изкуствено покритие „Салито“ в град Ловеч.  Крайният резултат е оформен още през първото полувреме, като двубоят е бил интересен и равностоен, коментират от спортния сайт.  „Болярите“ са успели  да поведат с 2:0, като първо в 12-ата минута Димитър Байдаков с топовен изстрел от дъгата пред наказателното поле вкарва за 1:0. В 30-ата минута виолетовите удвояват, след удар с глава на Пламен Пенев.

Голът за спартаковци реализира Венцислав Миленов, който завършва хубава атака на плевенчани и бележи в 38-та минута за 2:1. При следващата си атака спартаковци можеха и да изравнят, но удар на плевенски нападател мина на сантиметри до страничната греда, пише plevensport.eu

Следващата приятелска среща на „Спартак” ще се играе отново в Ловеч, като на 8 февруари (събота) от 14.00 часа възпитаниците на Бойко Цветков ще играят с тима на Ботев (Луковит).

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...