Начало / Избори / Избори 2015 / Проф. Димитър Стойков: Гласувам за достойните плевенчани днес

Проф. Димитър Стойков: Гласувам за достойните плевенчани днес

Точно в 9 часа днес проф. д-р Димитър Стойков упражни правото си на глас. Заедно със съпругата си д-р Юлия Стойкова кандидатът за кметския пост в Плевен пусна бюлетини за кмет, общински съветници и референдум в СИК №026 в ДФСГ „Интелект”.

„Гласувах за това да довършим картината на новия Плевен. Все още на нея й липсват обновената Каскада, градската градина, площад „Стамболов“, новата транспортна схема, още нови тролеи, спортна зала, обновения парк „Скобелев“. Гласувах за това в Плевен да останат младите хора, да има още постоянни работни места, да намалим безработицата, да има още детски градини, спортни съоръжения, детски спортни площадки. Гласувах и за това да обновим инфраструктурата на нашия град. Гласувах Плевен да бъде изведен в орбитата на успелите градове, към която вече се е устремил“, каза проф. Стойков.

„След свободно взетото решение от всеки един от нас и гласуването днес, си давам сметка, че възникват ангажименти. Сериозни и отговорни са времената, в които живеем и за да преминем към още по-стабилен и спокоен живот, ще ни е необходима значителна сила на духа, за да извървим уверено следващите четири години. Дадох своя глас за младите хора, за децата, за родителите, за достойните плевенчани“, допълни още проф. Стойков минути след като упражни правото си на глас.

Димитър Стойков гласуване

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...