Акценти
Начало / Общество / Професионалната компетентност на областната админастрация подобриха по проект

Професионалната компетентност на областната админастрация подобриха по проект

областна администрацияОбластна администрация – Плевен приключи дейностите по проект, чиято цел е повишаване квалификацията на служителите и подобряване на тяхната професионална компетентност. На заключителна пресконференция днес беше отчетено постигнатото по проекта „Компетентна и ефективна Областна администрация Плевен“, който се финансира изцяло по Оперативна програма “Административен капацитет“.  Общата стойност на проекта е 66 513 лв.

В рамките на 9 месеца през различни обучения са преминали 28 служители от областната администрация, като 18 са преминали курс по английски език, 10 – курс за повишаване на компютърната им грамотност, 10 са преминали курс за повишаване на презентативните умения и всичките 28 са обучавани по ключови компетентности, обясни Йордан Методиев, управител на фирма, ангажирана с реализирането на проекта.

Обученията са се провеждали в извънработно време, като някои от тях са били в София, където плевенските екипи са показали много висока степен на подготовка, подчертаха на пресконференцията.

След приключване на обученията всички участници са получили сертификати. Раздадени са общо 176 сертификата, тъй като служителите са участвали в повече от един обучителен курс.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...

Един коментар

  1. Скъпи курсове ще да са тези