Акценти
Начало / На фокус / Промоционални такси при ранно записване обяви Висшето училище по агробизнес

Промоционални такси при ранно записване обяви Висшето училище по агробизнес

Приетите студенти за дистанционно обучение през учебната 2016/2017 г. в Локалния дистанционен център в Плевен на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите (ВУАРР) могат да се възползват от промоционалните такси при ранно записване. Със заповед на ректора на висшето училище дистанционната форма на обучение за степен бакалавър, с включен комплект учебници,  таксата при ранно записване от 590 лв. се променя на 495 лв., ако бъде внесена през юли. Записалите се през август ще платят 540 лв.

За магистърската степен също има преференциална такса и тя е 495 лв. за записалите се през месец юли и 560 лв., ако бъде внесена през август. Записалите се през месец септември ще платят пълната такса в размер на 590 лв.

ВУАРР и Локалният дистанционен център в Плевен  предлага обучение в бакалавърски и магистърски програми в областта на икономиката, мениджмънта и туризма. Бакалавърските програми са: стопанско управление, икономика на туризма, финанси и аграрна икономика. Магистърските програми са: стопанско управление, финанси и банково дело.

Центърът за дистанционно обучение са намира на ул. „Сан Стефано” 12, к-с „Кентавър” ет. 3, офис 14.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...