Начало / Здравеопазване / Пролетен благотворителен бал организира в Плевен Фондация „Св. Иван Рилски”

Пролетен благотворителен бал организира в Плевен Фондация „Св. Иван Рилски”

Фондация „Св. Иван Рилски” –  Плевен ще проведе традиционния си Пролетен благотворителен бал в Плевен. Събитието  ще се състои на 22 март в ресторант „Ростов“ от 19.00 часа.

На традиционния  благотворителен  търг гостите ще имат привилегията да закупят произведения на изкуството на наши автори: Красимир Савов, Илиян Ангелов и др., дизайнерски облекла на Венета Василева, качествено вино и др. Гостите ще бъдат изненадани и с много подаръци от благотворителната томбола.

Събраните средства  от инициативата на Фондация „Св. Иван  Рилски“ ще се изразходват за закупуване и даряване на силиконови импланти на жени с карцином на гърдата, финансиране на магнитнорезонансна диагностика на млечна жлеза, мобилна стоматологична помощ в малките населени места, съобщиха от фондацията.

Плевенската фондацията вече пета година работи за утвърждаване на модерното здравеопазване  и за подобряването качеството на живот на хората. До момента тя е финансирала даряването на 960 зъбни протези, осем реконструктивни операции на жени с карцином на гърдата. Към Фондацията съществува и група за взаимопомощ на жени с онкологични проблеми.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...