Начало / Икономика / Проектът за Бюджет 2021 на Община Плевен е внесен за обсъждане от постоянните комисии в Общинския съвет

Проектът за Бюджет 2021 на Община Плевен е внесен за обсъждане от постоянните комисии в Общинския съвет

Проектът за бюджет на Община Плевен за 2021 г. е внесен в Общински съвет – Плевен. Документът е заведен официално в деловодството на 15.02.2021 г. и разпределен от председателя на местния парламент Мартин Митев за обсъждане във всички постоянни комисии.

Мартин Митев за Бюджет`2021 на Община Плевен: В условията, в които сме, трябва стриктно да съобразим разходите с възможностите за приходите

Проектът очертава основните финансови параметри, в които ще се осъществява дейността на Общината през годината. На 10 февруари по него бе проведено обществено обсъждане, свои предложения за допълнения са внесли и кметове на малките населени места в общината. Предложеният Бюджет 2021 е съобразен с влиянието на пандемията върху икономиката в общината, което се отразява значително и върху приходната част.

Георг Спартански: Бюджетът на Община Плевен за 2021 година е консервативен и разчетен на база очаквани реални приходи

Проектът за Бюджет 2021 на Община Плевен ще бъде обсъден на редовното заседание на Общински съвет – Плевен, което предстои на 25 февруари.

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...