Акценти
Начало / Новините в снимки / Приповдигнато Коледно настроение витае из улиците на Плевен (снимки)

Приповдигнато Коледно настроение витае из улиците на Плевен (снимки)

Забързани хора или поспрели да разгледат сергиите със стоки са една от най-честите гледки в днешния декемврийски слънчев и топъл ден в Плевен. По всичко личи, че Коледните празници наближават и това е най-осезаемо около многобройните магазини и павилиони в централната част на града. Хубавото време в съботния ден накара плевенчани да изпълнят улиците и да се разходят, да поседнат за малко на някоя пейка или да напазаруват оставащите в списъка подаръци за предстоящия празник.

И докато едни се възползваха от почивния ден и слънчевото време, то други се трудеха неуморно по изграждането на велоалеята по ул. „Васил Левски“. Както обикновено, когато някой работи, а друг си почива, не липсваха и такива, които да наблюдават дейностите, споделяйки своето мнение за тях. Коментарите преминаваха от едната крайност – „добре, че махнаха тези жълти линии“, до другата – „сега е още по-опасно за преминаващите хора“.

И все пак, наближават светли празници, а подготовката на плевенчани за тях е видима. За броени дни дали заради хубавото време, или почивните дни, центърът на Плевен се изпълни с хора, което само по себе си е един малък празник за града ни.

Следваща Предишна
Плевен център
Плевен център
Плевен център

хора-статуи
сергия
Плевен

Плевен център
Плевен център
Плевен център
Следваща Предишна

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...