Акценти
Начало / Образование / Призови места за ученици от ДФСГ „Интелект” на национално състезание в Свищов

Призови места за ученици от ДФСГ „Интелект” на национално състезание в Свищов

Ученици от ДФСГ „Интелект“ заеха призови места в национално ученическо състезание, организирано от Академичен център за кариерно консултиране и връзки с обществеността Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – гр. Свищов. Състезанието, проведено на 26 февруари в Свищов, даде възможност на над 150 младежи и девойки да премерят сили в няколко категории – „Бизнес информатика”, „Застраховане и осигуряване”, „Управление на проекти” и „Управленски решения в международния бизнес”.

От плевенската гимназия, с подкрепата на ръководството, в надпреварата се включиха Кристин Ивова Димитрова от 12 „в“ клас в категория „Управление на проекти” и Анна Свиленова Тодорова от 12 „а“ в категория „Бизнес информатика”.

Стабилната подготовка и предоставената възможност изведе двете момичета на призови места. Кристин Димитрова зае първо място в своята категория за най-добре развита бизнес идея с екип от още четирима ученика от различни училища. Анна Тодорова се класира втора за изработка на сайт с екип от още двама ученика от различни училища.

Снимки: ДФСГ „Интелект“

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...