Акценти
Начало / Икономика / Премиерните модели автомобили за годината представят на изложение в Плевен

Премиерните модели автомобили за годината представят на изложение в Плевен

От  9 до 13 октомври в Плевен за 17-ти път ще се проведе Есенния технически панаир – Партньори на колела“. Форумът партнерс експопреминава под патронажа на кмета на Общината.

Новостите в тазгодишното издание на „Партньори на колела“ са свързани с представянето  на всички премиерни модели за текущата година. Очакванията са около 40 модела да бъдат на разположение на посетителите за оглед и тестване, разкриха организаторите от „Партнерс експо”.

Традиционно, в началото на зимния сезон  производители на отоплителна техника и алтернативни енергоспестяващи технологии ще представят климатици, слънчеви колектори, газови инсталации, фотоволтаични системи,камини.

И тази година в средата на октомври оранизаторите и съорганизаторите ще връчат своите отличия.

Голямата на награда на Община Плевен и „Партнерс експо“ – „Крило на успеха“, се връчва за цялостно представяне

и най-добри резултати през последната година., наградата на Търговско-промишлената палата е за представяне на нов продукт или технология по време на изложение; на Дружеството на журналистите е за оригинално представяне и активно медийно присъствие, а на ИК „Фортуна прес” – безплатна рекламна площ във вестник „Посредник”. Ще бъдат връчени и отличия за модели автомобили в категориите  безопасност, екология,  автомобил на посетителя.

Посетителски интерес вече е заявен, както от специалисти в бранша, така и от граждани от Централна Северна България.

 

 

Прочетете също:

Над 5 млн. лева постъпления очаква Община Плевен от управлението на общинските имоти през 2023 г.

С 30 гласа „за“, 8 „въздържал се“, против – няма, Общинският съвет на Плевен прие ...