Акценти
Начало / Политика / Прекратиха членството в БСП на тримата отцепници в Никопол

Прекратиха членството в БСП на тримата отцепници в Никопол

БСП-логоТримата социалисти, които напуснаха групата на БСП в Общинския съвет в Никопол, след като се присъединиха към АБВ, вече са с прекратено членство в социалистическата партия, информират от Областния съвет на БСП в Плевен. До решението се стигна, след като Общинския партиен съвет оцени като непоследователни и противоречиви изявленията и действията им като съветници, защитаващи интересите на Левицата, се казва в разпространеното до медиите съобщение.

На заседанието на Общинската партийна организация в Никопол, на което е взето това решение, са обсъдени и въпроси, свързани с подготовката на местната структура за предстоящите парламентарни избори. Организацията е обобщила и направените номинации за народни представители. Разгледани са и широко дискутирани са редица организационни въпроси, отнасящи се до подобряване на работата и засилване влиянието на БСП в общината.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...