Акценти
Начало / Общество / През октомври в Левски започва  нов цикъл на „Работилница за родители”

През октомври в Левски започва  нов цикъл на „Работилница за родители”

За поредна година в град Левски цикъл на програма за ранно детско развитие „Работилница за родители“, организирана от УНИЦЕФ България в партньорство със Сдружение Плевенски обществен фонд „Читалища”, НЧ ”Георги Парцалев -1901” в Левски и Община Левски.

 „Работилница за родители“ предоставя на родители на деца  от 0 до 4 години възможност да споделят своя опит, знания и тревоги, свързани с отглеждането и общуването с малките си деца в присъствието на специалисти. Всяка работилница се състои от последователни сесии, които се провеждат веднъж седмично и включват лекции, интерактивни упражнения и дискусии. Родителите имат възможност да научат за основните психологически потребности на децата в тази възраст, за това как могат да насърчат познавателното и емоционално развитие на своето дете, как да поставят граници без да прибягват до насилие и как ефективно да общуват с малките деца.

„Работилница за родители“ ще стартира в началото на месец октомври. Участието на родителите е доброволно и напълно безплатно.

Записването за работилниците ще се извършва в НЧ ”Георги Парцалев -1901”гр. Левски.

 

 

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...