Акценти
Начало / Политика / Председателят на ЗС „Ал. Стамболийски” откри офис на партията в Плевен

Председателят на ЗС „Ал. Стамболийски” откри офис на партията в Плевен

ЗС нов офис в Плевен

Спас Панчев, председател на Земеделски съюз „Александър Стамболийски”, заедно с новоизбрания член на Постоянното присъствие Януш Донев и общинския председател на Земеделския съюз Красимир Атанасов откриха днес в Плевен новия офис на партията.

След отслужения водосвет, Януш Донев припомни  накратко историята на създаване на БЗНС преди 115 години, чийто наследник днес е Земеделски съюз „Александър Стамболийски”. Земеделският съюз е наследник на традицията за активна работа в защита правата на българските граждани, на хората от малките градове и селата, подчерта Донев.

ЗС нов офис в Плевен (2)

Председателят на Земеделския съюз изтъкна, че ще работят рамо до рамо до своите коалиционни партньори от  Коалиция „БСП лява България” за постигане на успеха, който имат на предишните парламентарни избори. „Заедно, обединени около една идея с  нашите коалиционни партньори, които вече са 13, да постигнем заслужен успех на предстоящите избори”, каза Спас Панчев.

По думите му новото ръководство има амбицията не само да привлече старите земеделци в областта, а да привлече млади хора, които да се включат активно в работата на Земеделския съюз. Голямата цел, която земеделците в област Плевен си поставят, е да утвърдят Съюза като водеща политическа сила в региона и да го подготвят за новите мастни избори. В предстоящите парламентарни избори ЗС „Ал. Стамболийски” няма да има свои представители в плевенската листа, стана ясно от изявлението на Панчев.

На откриването днес на новия офис присъства областният председател на БСП Мирослав Михайлов и вторият в листата на БСП за 15 МИР -Плевен Васил Антонов.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...