Акценти
Начало / Крими / Превозващ масло товарен автомобил се обърна

Превозващ масло товарен автомобил се обърна

Товарен автомобил „Волво“ с полуремарке, управляван от 45-годишен румънски гражданин, се е преобърнал на пътя между Долни и Горни Дъбник, съобщават от полицията. Инцидентът е станал на 8 януари около 10.30 часа, той е причинен от 29-годишен плевенчанин, който бил зад волана на “БМВ”.

Плевенчанинът опитал да изпревари румънския автомобил, но изгубил контрол и навлязъл в дясната лента. Така принудил шофьора на “Волво”-то да промени посоката си на движение. В крайна сметка румънската кола е ударила “БМВ”-то и се е преобърнала на една страна на пътното платно.

При настъпилото  пътно произшествие са нанесени матриални щети по двата автомобила. Няма пострадали хора. Водачите са изпробвани за алкохол с техническо средство – резултатите и на двамата са отрицателни. Инцидентът е наложил съдействие на Пътна помощ за изправяне на натоварената с масло тежка румънска кола.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...