Акценти
Начало / Здравеопазване / Превенцията на употребата на психоактивни вещества във фокуса на работен форум в Плевен

Превенцията на употребата на психоактивни вещества във фокуса на работен форум в Плевен

Общинският съвет по наркотични вещества – Плевен (ОбСНВ),  организира работен форум „Актуално за превенцията: предизвикателства пред намаляване на търсенето и предлагането, употребата и злоупотребата с нови психоактивни вещества”.

Събитието ще се проведе на 13 юни (сряда) 2018 г. от 13.30 ч. в зала „Гена Димитрова“ на Регионалната библиотека „Христо Смирненски” – Плевен. За участие в него са поканени представители на ОД на МВР – Плевен, инспектори от Детска педагогическа стая, служители в районните управления в област Плевен, които в пряката си работа имат отношение по темата, а също педагогически съветници, училищни психолози, представители на прокуратура и на местна законодателна и изпълнителна власт.

В работната част на форума презентации ще направят Петьо Петков – инспектор в отдел „Противодействие на криминалната престъпност” на СДВР и Катя Божикова – участник от българска страна в работната среща на националните координатори по наркотиците в ЕС, както и специалисти в Превантивно-информационен център по зависимости – Плевен.

След което са предвидени професионални тренинг дискусии.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...