Начало / Крими / Пребитият Даниел Дереков: Караха ме да ям жива риба

Пребитият Даниел Дереков: Караха ме да ям жива риба

Плевенчанинът Даниел Дереков сподели пред камерите на Нова телевизия за зверския побой и унижението, на което е бил подложен, докато ловял риба в блатото в близост до язовир край село Каменец. Собственикът на язовира, съветникът от ДПС в Общински съвет Плевен – Методий Петков, сметнал, че Даниел лови риба от частния му язовир и това предизвикало жестоката агресия.

Едрият мъж едва сдържа сълзите си, докато разказваше пред камерата как е бил принуждаван да изяде живи две от уловените от него риби в блатото. След което показа и страшните белези от нанесения му побой, пукнатата си глава и раната на една от подбедриците му, нанесена с брадва.

Срещу  Методий Петков е повдигнато обвинение за средна телесна повреда по хулигански подбуди. Пред Нова телевизия родителите на Петков заявиха, че кражбите на риба от язовира са чести и те трябвало да се защитават от крадците.

Това е битов инцидент, смятат от ДПС. „Няма политическа задача, която да е изпълнявал да набие някой”, заяви депутатът Митхат Метин в телефонен разговор с репортер на Нова телевизия.

Снимка: Нова телевизия

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...