Акценти
Начало / Крими / Постройка горя в Белене

Постройка горя в Белене

На 4 януари 2019 година в 02:24 часа в Оперативен център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в стопанска постройка в град Белене, съобщиха от МВР-Плевен.  Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. Унищожени са покривна конструкция 36 кв.м. и две овце. Пожарът е погасен от служители на РСПБЗН-Белене. Пострадали хора няма.

На 3 януари 2019 година служители от РДПБЗН-Плевен участваха в погасяването на три пожара в сухи треви и нискостеблена растителност. Инцидентите са регистрирани в землищата на село Деков – гробищен парк, село Реселец и град Никопол – местността „Хайдушка чешма”.

В 18:11 часа в Оперативен център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в контейнери за отпадъци на улица „Индже Войвода”в град Плевен. Унищожен е контейнер за разделно сметосъбиране. В 23:10 часа е получен друг сигнал за пожар в пластмасови контейнери за отпадъци град Плевен в ж.к.„Сторгозия”. Предполагаемите причини за произшествията са небрежност при боравене с открит огън и човешка непредпазливост.

Служители от РСПБЗН-Плевен загасиха пожари в отпадъци в Плевен на улица „Гургулят” и в Източна индустриална зона.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...