Акценти
Начало / Общество / Постоянните комисии към Общински съвет – Плевен заседават днес и утре

Постоянните комисии към Общински съвет – Плевен заседават днес и утре

Постоянните комисии към Общински съвет – Плевен ще заседават следващата седмица – на 27 и 28 март /понеделник и вторник/. Проектите за дневен ред на всяка комисия са публикувани в раздел „Календар на събитията“ на страницата на Общински съвет – Плевен / http://obs.pleven.bg/.

Този месец две от комисиите – ПК по “Стопанска политика и транспорт” и ПК по “Бюджет и финансова политика”, ще разгледат в своите заседания  програмите за развитие на търговските дружества с общинско участие за 2017 г. Съветниците ще се запознаят с плановете на фирмите „Тролейбусен транспорт” ЕООД, „Инжстрой” ЕОООД, „Паркстрой” ЕООД, „Тибор” ЕАД, „Дентален център І-Плевен” ЕООД, „ДКЦ ІІ-Плевен” ЕООД, „ДКЦ ІІІ-Плевен” ЕООД и „Медицински център за рехабилитация и  спортна медицина І – Плевен” ЕООД. Пред комисиите ще бъде представена информация и за финансовото състояние на търговските дружества с общинско участие за четвъртото тримесечие на 2016 г.

Част от дневния ред на четири от комисиите – ПК „Законност, предотвратяване и установяване на конфликт на интереси и контрол по изпълнение на решенията“, ПК “Устройство на територията , екология и земеделие”, ПК „Общинска собственост и инвестиционна политика“ и ПК “Стопанска политика и транспорт”, е Петиция от собствениците и ползвателите на заведения за обществено хранене, кафе  – аперитиви и други заведения за отдих и развлечения на територията на град Плевен относно изменение и допълнение на Наредба №15 за реда и условията за поставяне на преместваеми съоръжения на територията на Община Плевен.

 

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...