Акценти
Начало / Общество / Постоянните комисии към ОбС-Плевен заседават другата седмица

Постоянните комисии към ОбС-Плевен заседават другата седмица

Постоянните комисии към Общински съвет – Плевен ще заседават на 22 и 23 февруари, съобщават от пресцентъра на ОбС – Плевен. Проектите за дневен ред на заседанията на всяка комисия са публикувани в раздел „Календар на събитията“ на Общински съвет – Плевен.

На 22 февруари ще заседават ПК по „Здравеопазване и социална политика“ с председател д-р Калин Поповски, ПК по „Общинска собственост и инвестиционна политика“ с председател Пенчо Дреновски, ПК по „Стопанска политика и транспорт“ с председател д-р Йордан Георгиев и ПК по „Законност, предотвратяване и установяване на конфликт на интереси и контрол по изпълнение на решенията“ с председател Дарин Ангелов.  За 23 февруари своите заседания са планирали ПК по „Бюджет и финансова политика“ с председател Пепо Петков, ПК по „Младежки дейности, спорт и туризъм“ с председател Цветан Антов,
ПК по „Устройство на територията, екология и земеделие“ с председател Милчо Илиев, ПК по „Обществен ред и сигурност“ с председател Владислав Монов, ПК по „Образователна политика и читалищна дейност“ с председател Диана Данова  и ПК по „Култура, вероизповедания и международна дейност“ с председател Петя Василева.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...