Акценти
Начало / Общество / Постоянните комисии в Общински съвет – Плевен, заседават на 20 и 24 септември

Постоянните комисии в Общински съвет – Плевен, заседават на 20 и 24 септември

Постоянните комисии на Общински съвет – Плевен, се събират за заседания утре – 20 септември, и на 24 септември /вторник/. Този месец комисиите обсъждат промени в две от общинските наредби, за становище влизат и искания за финансово подпомагане. Здравната комисия ще се произнесе и по постъпили 4 нови заявления за финансово подпомагане на лица от община Плевен с репродуктивни проблеми.

Ще бъде разгледано  предложение за осигуряване на допълнителни финансови средства от бюджета на Община Плевен за 2019 г. за Сдружение с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност ФК „Вихър“ – гр. Славяново.

Дневният ред на комисията по култура включва обсъждане на предложение за схема за поставяне на монументално – декоративни елементи, скулптурна композиция „Дева Мария от Фатима” по плана на града, и предложение за именуване на улица в местността „Стража“ в землището на Плевен.

Всички предложения и преписки за заседанията на комисиите са публикувани на страницата на Общински съвет – Плевен: https://obs.pleven.bg/, раздел „Заседания“ – „Заседания на постоянни комисии през месец септември 2019: https://obs.pleven.bg/bg/materiali-za-zasedaniya-na-postoyanni-komisii-prez-mesets-septemvri-2019-g

Заседанието на Общински съвет – Плевен, ще се проведе на 26 септември /четвъртък/ от 09,00 ч. в Конферентната зала на сграда “Гена Димитрова”. Предложеният дневен ред включва 29 точки.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...