Начало / Икономика / Последният автобус от Плевен за Славяново ще тръгва по-късно

Последният автобус от Плевен за Славяново ще тръгва по-късно

В последния си работен ден за този мандат Общински съвет – Плевен, прие промени в решението си от септември тази година за Общинската транспортна схема. Вслушвайки се в настояването на хората, съветниците  коригираха частта за междуселищните превози по автобусната линия Плевен – Славяново. В резултат последният автобус от Плевен за Славяново в работни дни ще тръгва в 19,45 часа.

При представяне на предложението председателят на Общинския съвет Мартин Митев посочи, че във връзка с изпълнение на септемврийското решение в деловодството на местния парламент са постъпили подписки от жители на град Славяново и с. Коиловци, ползващи посочената линия. В подписките се посочва необходимостта от съществуването на превоз от Плевен към Славяново в работните дни с час на тръгване от областния център 19,45 ч. заради множеството пътуващи по това време ученици и работещи от Славяново.

След изслушване на мотивите и спазвайки съответните законови изисквания     Общинският съвет гласува изменението в решението си от септември.

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...