Акценти
Начало / Крими / Поредните почерпени шофьори засякоха в Плевен и Кнежа

Поредните почерпени шофьори засякоха в Плевен и Кнежа

пиян шофьорНа 5 април 2015 година в 23.15 часа в хода на специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност при обход в град Кнежа на кръстовище, образувано от улица „Родопи“ и улица „Огоста“ е спрян за проверка лек автомобил «Опел Вектра“. Установено е, че водачът – 48-годишен от същия град, управлявя с 1.60  промила алкохолна концентрация.

На 5 април на улица «Гренадирска» в Плевен при проверка на водача на «Опел Астра» – 36-годишен от Плевен, е установено, че шофира с 1.86 промила алкохолна концентрация.
В същото нарушение е засечен и 44-годишен от Плевен. Проверката е извършена на улица «Иван Вазов» в Плевен на 4 април 2015 година. Мъжът е управлявал «Пежо 307». «Дрегер»-ът е показал 1.71 промила алкохолна концентрация. На нарушителите са издадени талони за медицинско изследване. По случаите са образувани бързи полицейски производства. Уведомени са прокурори, съобщават от ОД на МВР – Плевен.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...