Начало / Последни новини / Пореден медал за Ева Русева (Спартак Плевен XXI)

Пореден медал за Ева Русева (Спартак Плевен XXI)

С бронзов медал се окичи състезателката на „Спартак Плевен ХХІ” – Ева Русева, о провелия се от 19 до 21  януари в Стара Загора  турнир за Национална Купа „Траяна“.

В него взеха участие 120 състезатели, разделени в „Турнир А“(10,12,14 г.) и „Турнир Б“(до 8 г.). Трима състезатели на СКШ“Спартак Плевен XXI“ се състезаваха в „Турнир А“. В него взеха участие 94 състезатели, които играха 7 кръга по „Швейцарска система“, като във всяка възрастова група има отделно класиране.

Ева Русева набра 4 точки и това й донесе бронзовия медал в групата до 14 години.Това е и неин трети медал от трите турнира, които изигра от началото на годината. Отлично игра и Александър Георгиев. Във втория си турнир за годината той отново постигна високия резултат от  5 точки. Това му отреди 3-5 място в класацията до 10 години, но по допълнителни показатели остана  пети. Не може да не се отбележи и представянето на Теодор Тодоров, който постигна 3 точки.Това е много добър резултат с оглед на това, че той тренира отскоро в школата  на мс Михаил Гигов и  това бе дебют за него в състезание от такъв ранг.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...