Начало / Икономика / Положиха първа копка на нов проект на фирма Димитров

Положиха първа копка на нов проект на фирма Димитров

Пететажна административна сграда е новият проект на плевенската фирма Димитров, на който беше даден старт вчера с водосвет и първа копка. Стойността на проекта възлиза на около 6 млн. лв. Сградата е на площ 4 000 кв.м. Проектът й е на архитекта Ангел Захариев.

„При изграждането в допустимите дейности ще бъдат ангажирани плевенски фирми. Проектът е модерен. Сградата е цялата от стъкло. Всеки сегмент ще тежи 1 тон, въпреки това усещането ще бъде за виталност, лекота, футуристичност и светлина.”, каза собственикът Магдален Димитров.

димитров

Проектът предвижда голямо фоайе с еко акценти – висящи градини. На първото ниво ще бъдат разположени шоурумите на двете търговски марки на компанията. Вторият етаж е предназначен за креативния мениджмънт, на третия ще се помещават финансовия и търговския мениджмънт, а на последния етаж  ще бъде управлението на фирмата и нейните марки.

„Предвижда се през 2016 година административната сграда да бъде завършена. Междувременно ще започне строителството и на клуб със спортен център – спортни игрища – футболно и волейболно, басейн и фитнес, където достъпът ще бъде на селективен принцип за работници и служители.”, обяви още собственикът на компанията Магдален Димитров.

Сред официалните гости на откриването беше областният управител Ралица Добрева.

първа копка

 

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...