Начало / Последни новини / Полицейски служители от ОДМВР – Плевен с шампионски титли по лична защита

Полицейски служители от ОДМВР – Плевен с шампионски титли по лична защита

За поредна година служители на ОДМВР – Плевен и възпитаници на плевенската школа по бойни изкуства „Петромакс” станаха шампиони в състезанието за националната купа по полицейска лична защита (ПЛЗ), което се проведе от 10 до 13 март в Банско заедно и националното състезание за „Купа България“ по карате за служители на МВР и международен семинар.
В турнира участваха 12-те най-добри полицейски отбора по ПЛЗ, както и медалистите от проведеното в Созопол през 2015 г. републиканско първенство по карате за служители на МВР.
Шампиони в дисциплината „Полицейска лична защита“ станаха служителите на ОДМВР- град Плевен старши инспектор Ангел Ленков и инспектор Тихомир Ядков. На финала те победиха състезателите от полицейския карате клуб при ОДМВР- Бургас. Отборът на ОДМВР – Плевен е най-успешният в състезанията на Република България по полицейска защита и бойни изкуства за 2015 година.
В дисциплината „Карате“ купата при жените спечели Никол Станева от полицейския карате клуб. При мъжете в категория +75 кг. победител е Теодор Тодоров от ОДМВР Силистра, а в категорията до 75 кг. – Наньо Ненов от СК „Боил“.

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...