Акценти
Начало / Крими / Пожари изпепелиха три автомобила

Пожари изпепелиха три автомобила

На 16 септември 2017 година в  04:15 часа при  РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в „Алфа Ромео“ в Червен бряг, инф ормираха от МВР-Плевен. Унищожен е напълно автомобила и документи. Причината за инцидента е в процес на установяване. Пожарът е погасен от трима служители на РСПБЗН – Червен бряг.

На 17 септември 2017 година около 03:50 часа в село Къшин в къща с гараж, по неустановени към момента причини е възникнал пожар. Изгорели са напълно два леки автомобила, „Мерцедес 200“, „Опел Вектра“ и ремарке за лек автомобил. Унищожен е около 30 кв. м. покрив на гаража, както и около 60 кв. м. от покрива на къщата. Щетите са в процес на изясняване. Местопроизшествието е посетено от полицейски служители и експерт от РДПБЗН – Плевен. При опит за гасене на пожара е пострадал живеещият в къщата мъж на 56 години. Уведомен е прокурор при РП – Плевен. Продължава работа по случая.

За периода от 15 септември до 18 септември служителите от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ са участвали в 41 произшествия. Пожари в сухи треви в землищата на градовете Червен бряг, Плевен, Коиловци, Койнаре, Долни Дъбник, Искър и Кнежа и селата Горни Дъбник, Рибен, Телиш, Ракита, Крушовица, Опанец, Садовец, Ясен, Байкал и Писарово. Оказали са технически помощи в Плевен – отстраняване на опасно надвиснало дърво; отстраняване на опасно надвиснали клони над покрив на къща в село  Божурица, в Плевен – измиване на пътното платно след ПТП. Погасили са пожар в строителни отпадъци в Плевен на улица „Ангел Кънчев“.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...