Акценти
Начало / Общество / Подобряват работата на общинската администрация в Искър по проект

Подобряват работата на общинската администрация в Искър по проект

Iskar

Община Искър избира изпълнител на обществена поръчка с предмет „Извършване на функционален анализ и подобряване организацията на работа в общинска администрация“, информират от пресцентъра на Общината. Дейностите са във връзка с проекта „Оптимизиране на организационната структура и работните процеси на администрацията в община Искър”, финансиран по Оперативна програма „Административен капацитет 2007-2013г.”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския  социален фонд.

Срокът за подаване на офертите е 4 февруари. Прогнозната стойност на настоящата поръчка е в размер на 54 166.66 лв. без ДДС. От тези средства за  „Извършване на функционален анализ” са 33 000 лв. без ДДС, за „Подобряване на организацията на работа в общинска администрация Искър” – 32 000 лв. без ДДС.

Офертите на участниците не трябва да надхвърлят прогнозната стойност на  поръчката. Община Искър предоставя пълен свободен достъп по електронен път до документацията за участие в процедурата, която може да бъде намерена и получена от интернет адреса на Общината – Раздел „Обществени поръчки”.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...