Акценти
Начало / Последни новини / Победа и две поражения за юношите на Красимир Мечев

Победа и две поражения за юношите на Красимир Мечев

Плевенският Спартак записа една победа и две загуби в груповата фаза на зимния международен турнир Балканика Къп – Сандански 2017 за юноши младша възраст до 17 години. В надпреварата участваха 7 отбора разделени в две групи.

Селекцията на Красимир Мечев започна добре с победа – 2:1 над домакините от Вихрен. В следващия двубой обаче загуби категорично – 0:3 от столичния Локомотив. В последната среща Септември /София/ разгроми плевенчани с 5:0. Подобен развой бе очакван, тъй като столичани са есенен лидер в националното първенство за тази възраст, Спартак е на последното място в класирането.

„Имаме още доста работа да свършим, а времето ни притиска. Ето защо участие в този турнир бе много полезно за нас. Играхме срещу най-силния отбор /Септември/. Вихрен също е добър тим и е много важно за самочувствието ни, че го победихме. Бяхме по-добри от Локомотив, но не успяхме да се противопоставим на твърдата им игра. Както казах предстои ни доста работа във всички аспекти“, коментира Красимир Мечев.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...