Акценти
Начало / Общество / Площад и детска площадка откриха в Аспарухово

Площад и детска площадка откриха в Аспарухово

На обновен площад се радват жителите на село Аспарухово, за това информират от пресцентъра на Община Левски. Ремонтираният площад откри официално кметът на Община Левски Любка Александрова.

площад Аспарухово 2

Лентичката бе тържествено прерязана вчера. Александрова поздрави жителите на селото с новия площад и детска площадка. С благодарност за труда, за успешното и качествено реализиране на проектите, кметът на Левски поздрави всички участвали в изпълнението и специално Иван Делчев от фирмата изпълнител на трите проекта, който беше сред гостите на официалното откриване. Кметът на село Аспарухово Христо Атанасов от своя страна благодари на Любка Александрова от името на жителите на селото, а деца от НЧ ”Просвета-1927” – Аспарухово поздравиха всички.

площад Аспарухово 3
Истински празник за жителите на село Аспарухово беше събитието, благословено от отец Християн. С духовата музика на град Левски, песни и танци на децата преминаха тържествата.

детска площадка Аспарухово 1
Проектът е по Публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите“, по която вече е реконструиран площада в село Асеновци. Предстои официалното откриване на 4 юни след реконструкция и на площада в село Изгрев.

площад Аспарухово

детска площадка Аспарухово

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...