Начало / На фокус / Плевен избира своите млади лидери

Плевен избира своите млади лидери

По инициатива на най-младия общински съветник в Плевен – Йордан Грижов, стартира проект  „Младите лидери на Плевен“, който ще обърне внимание и признае усилията, успехите и постиженията на младите хора от област Плевен.

Номинации могат да се правят в седем категории – „Бизнес предприемачество“, „Доброволчество“, „Политическо лидерство“, „Култура и изкуство“, „Наука и технологично развитие“, „Спортни успехи“, „Успехи в сферата на медицината“.

Може да бъде номиниран всеки на възраст между 16 и 33 г. с постижения в посочените области. Кандидатът трябва да е гражданин на Република България и да е от Област Плевен. Номинираният трябва да бъде вписан в една от седемте категории, изброени във формуляра за номинация. Всеки кандидат може да бъде номиниран САМО В ЕДНА от категориите.

Номинации могат да се правят до 5 април 2018 г. чрез попълване на формуляр на специално създадената онлайн платформа plevenleaders.com

Изпратените кандидатури за „Младите лидери на Плевен“ ще бъдат разгледани и оценени от авторитетно жури, съставено от хора, доказали се в своята област.

Tърсим онези жители на областта, които са постигнали изключително високи постижения, с които допринасят за развитието на града и региона, променяйки неговото бъдеще. Победителите, които бъдат избрани, ще са вдъхновение и повод за гордост за всички млади жители на област Плевен, казва инициаторът Йордан Грижов.

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...