Акценти
Начало / Новините в снимки / Плевенчанки споделиха своя опит за отглеждането на бебето

Плевенчанки споделиха своя опит за отглеждането на бебето

Плевенски майки се събраха тази сутрин в Градската градина за традиционното „бебешко кафе”, организирано от Ла Лече Лига – Плевен. Те дискутираха по различни въпроси за кърменето, заедно с Мария, която е представител на Ла Лече Лига в града ни и организатор на срещата.
На сладки приказки, с чаша любима напитка,събралите се днес майки си припомниха различни моменти около кърменето, захранването, храненето и др. С усмивка те споделяха, че независимо от това, че един път вече си станал родител, всяка следваща бременност и дете са напълно различни. Каквото и да знаеш за родителството и какъвто и опит да имаш, никога не може да си напълно подготвен за изненадите, които те очакват.
Следващите срещи, които предвиждат от Ла Лече Лига в Плевен са на 3 и 18 септември. Първата лекция ще е на тема „Защо да изберем да кърмим. Подготовка за кърмене” и ще е насочена към бременни и майки с новородени. Втората среща ще е на тема „Малки кърмещи се личности” и на нея любопитни факти ще могат да научат и майките на малко попорасналите бебета.

Следваща Предишна
ла лече лига кърмене
ла лече лига кърмене
ла лече лига кърмене

ла лече лига кърмене
ла лече лига кърмене

ла лече лига кърмене
Следваща Предишна

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...