Акценти
Начало / Икономика / Плевенчанка плаща екскурзия до Испания от лотарията с касови бележки

Плевенчанка плаща екскурзия до Испания от лотарията с касови бележки

Плевенчанката Илонка Миковска – учител по акордеон и пиано,  получи чек от 2 000 лв. от  лотарията „Касов бон“ на Националната агенция по приходите (НАП). Печалбата Миковска спечели с изпратена касова бележка за 20.03 лв. Това е втора месечна награда от 2000 лв. спечелена от плевенчанин през този сезон на лотарията.

Плевенчанката участва в лотарията от самото начало на създаване на играта и досега е регистрирала над 1 000 касови бележки. Тя сподели, че със създаването на мобилното приложение за GSM, разработено от НАП за регистриране на касови бележки с бар код, участието в играта е много лесно и достъпно.

Наградата й бе връчена лично от директора на плевенската приходна агенция Цветомила Потурлиева. Късметлийката ще използва наградата за екскурзия до Испания, за която е заплатила само капарото.

В лотарията може да участва всеки, навършил 14 години, който има профил в сайта www.kasovbon.bg и регистрира валидни касови бележки, издадени след 16.11.2015 г. Няма ограничения за вида на покупката, нито изискване за минимална и максимална стойност, уточняват от НАП.

.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...