Акценти
Начало / Спорт / Плевенски фенове ще се включат в националната сбирка „Мадридиста”

Плевенски фенове ще се включат в националната сбирка „Мадридиста”

Група от фенклуба на Реал Мадрид в Плевен ще се включи в националната сбирка на феновете на мадридския клуб, научихме от регионалния представител Димитър Николов.

Тази година националната сбирка ще се състои на 21 и 22 септември в София. На 21 септември ще е приятелската вечер, по време на която ще бъдат прожектирани паметни моменти от мачове на мадридския отбор, а на 22 септември от 10 часа ще започне и традиционният турнир „Мадридиста“, в който участие могат да вземат всички фенове на „белите“, информира Николов.

Турнирът „Мадридиста” тази година ще е благотворителен, като събраните средства ще бъдат дарени на Дома за сираци „Св. Николай” при манастира „Св. Троица“ в село Нови хан.

На национолната сбирка са поканени всички членове на фенклуба, привърженици и симпатизанти на Реал Мадрид и все още има време да се присъединят още желаещи от Плевен, прикани Димитър Николов.

Повече информация и как да се включите към плевенската група можете да намерите на страницата във Фейсбук на Димитър Николов www.facebook.com/dimitar.nikolov.319 и на Фенклуба на Реал Мадрид https://www.facebook.com/fanclub.realmadrid.bulgaria

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...