Акценти
Начало / Спорт / Плевенски фенове се организират да гледат на живо мача „Лудогорец” – „Валенсия”

Плевенски фенове се организират да гледат на живо мача „Лудогорец” – „Валенсия”

фенове
Плевенски фенове Снимка:Facebook

От дни във Фейсбук плевенски фенове се организират да присъстват на мача между отборите на „Лудогорец” и „Валенсия”, който ще се играе на 13 март на Националния стадион „Васил Левски” в София.  „Да подкрепим нашите момчета мощно” е мотото на кампанията в социалната мрежа.

Вече е уреден и специален автобус, който ще потегли с фенове от Плевен към София в деня на мача. Вероятно ще се наложи осигуряване и на втори, тъй като досега съобщението за пътуването е събрало над 600 харесвания. Освен транспорт до столицата, за плевенските фенове ще бъдат осигурени и билети за мача в секторите „Б” и „Г”.

На мача на „Лудогорец“ в София зрителите ще имат уникалната възможност да наблюдават на живо и полета на орлицата Олимпия – символ на отбора на „Лацио“. Шефовете на италианския тим направиха жест към победилия ги в Лига Европа „Лудогорец“ и изпратиха в София живия символ на „Лацио“. От римския клуб изпълниха обещанието си да преотстъпят птицата  на „Лудогорец“, чийто прякор, също като на „небесносините“ от италианската столица, е „Орлите“. Олимпия ще прелети над трибуните на столичния стадион „Васил Левски“ минути преди началния съдийски сигнал.

орел
Орлицата Олимпия. Снимка: Ludogorec.com

Прочетете също:

Състезатели на „Спартак Плевен ХХ” с Купа „Млади надежди” от едноименния шахматен турнир

Състезатели на шахматните клубове „Спартак Плевен XXI”, „Плевенски Гамбит“ и „Троян“ участваха в детски турнир ...