Акценти
Начало / Общество / Плевенски майки питат днес ортопеда за бебетата си

Плевенски майки питат днес ортопеда за бебетата си

Плевенски майки ще имат възможност да зададат своите въпроси за бебетата си на ортопед. „Вашите въпроси към ортопеда“ ще се проведе днес в Плевен, като мероприятието е насочено към бъдещи и настоящи майки, тъй като малко родители знаят, че освен традиционните изследвания, които се правят на бебета, е важно да заведат детето и на преглед при ортопед. Така навреме могат да се открият различни аномалии и да се лекуват без хирургична намеса. Първият профилактичен ортопедичен преглед се прави на 6-8-седмична възраст от детски ортопед.

Всичко, което би могло да бъде от полза за бъдещите и настоящите родители по темата, ще разкаже д-р Свилен Тодоров. Той ще отговори на въпроси и ще даде ценни съвети на родителите.

Петя Милина ще разкаже малко повече за храненето при бебетата и ще представи продуктите на NUK и техните предимства. А Саша Тодорова, представителка на CryoSave, ще говори по темата за стволовите клетки. Тя ще запознае присъстващите с процедурата и ползите от нея.

Всеки посетител ще получи традиционния комплимент от списание „9 месеца“, а специално за някои от присъстващите са подготвени чудесни награди, които ще бъдат поднесени след провеждането на традиционната томбола.

Лекциите за бъдещи и настоящи родители на списание „9 месеца“ са напълно безплатни. Мястото на срещата е Централен Мол Плевен, а нейното начало ще е в 10 часа.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...