Акценти
Начало / Политика / Плевенски депутат помогна за ваканцията на море на 30 деца, лишени от родителски грижи

Плевенски депутат помогна за ваканцията на море на 30 деца, лишени от родителски грижи

Народният представител Владислав Николов се включи в инициативата на Националното сдружение на сираците в България за лятна почивка на море, информират от пресцентъра на ГЕРБ. Благодетелите в тази инициатива ще осигурят незабравима ваканция за 30 деца и младежи от Плевенска област, лишени от родителска грижа или с един родител, които ще заминат на море в Албена.

„Чисто материалната подкрепа винаги е важна, особено за децата, лишени от родителска грижа, но безценно е да подариш хубави спомени, преживявания и положителни емоции. Всичко това правим заедно, всички ние, ангажираните с инициативата на Националното сдружение на сираците в България. Надявам се децата да имат наистина незабравимо лято на българското Черноморие”, каза народният представител Владислав Николов.

Припомняме, че заради неговата социална активност в подкрепа на децата, лишени от родителска грижа, през 2015 година народният представител Владислав Николов бе обявен за почетен член на Националното сдружение на сираците в България.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...