Акценти
Начало / Общество / Плевенските деца могат да избират между няколко предложения в празничния ден

Плевенските деца могат да избират между няколко предложения в празничния ден

Арт център

За пета поредна година Медицинският център Клиничен институт за репродуктивна медицина „Света Елисавета” – Плевен организира детски празник на 1 юни. В Световния ден на детето залите на Арт центъра в Градската градина ще прелеят от детски смях и веселие. В тях ще се съберат семейства от различни градове на страната, успели да сбъднат своята мечта – да имат рожба, с помощта на екипа на Центъра.

Тържеството с много изненади започва в 11 часа. В 12 часа ще бъде открита изложба с участниците в детската занималня на Арт центъра. Празникът е традиционен, като гостите се умножават всяка следваща година. От декември 2007 г. има родени близо 700 деца, заченати ин витро в МЦ КИРМ „Св. Елисавета” в Плевен.

Същият ден малчуганите могат да се включат в шарения детски празник, който започва в 11 часа в Търговски център „Макси”. Организаторите на събитието обещават много весели игри, изненади и  награди. В 12 часа пък започва шарен карнавал.

хижа "Среброструй"

В Деня на детето пред хижа „Среброструй” в парк Кайлъка ще се проведе състезанието „Мама, татко и аз”. То ще стартира в 10,30 часа и ще продължи, докато има желаещи да участват. В надпреварата могат да се включат отбори от трима души (майка, баща и дете или друго съчетание – родител и две деца, само три деца и т.н.)  без ограничение във възрастите. Всеки отбор ще трябва да премине по трасе с препятствия, в което са съчетани упражнения за бързина, ловкост и точност. Отборът, преминал трасето най-бързо, ще стане победител в състезанието.

Хижа "Среброструй"

 

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...