Акценти
Начало / Култура / Плевенска неправителствена организация популяризира България чрез фото изложба

Плевенска неправителствена организация популяризира България чрез фото изложба

Осма поредна година Регионален бизнес център Плевен организира и представя пътуващата изложба “България – атрактивна туристическа дестинация”.

Четири месеца изложбата беше гост на Летище София. „Това е една възможност да се повиши интереса към страната ни и нейните забележителности,  различна форма за популяризиране на туристическите атракции, природните ни забележителности, бит и култура. Авторите на снимките споделят с всички нас своята гледна точка, показват своята България”, каза  Царин Аспарухов, изпълнителен директор  на РБЦ – Плевен.

varna2

По традиция през летните месеци пътуващата фотоизложба “България – атрактивна туристическа дестинация” гостува на Летища Варна и Бургас. Тази година изложбата ще бъде експонирана и може да бъде видяна на Летище Варна за пети пореден път от 22 юни до края на юли. Летище Бургас ще бъде следващата спирка, където за трети път изложбата  може да бъде разгледана от началото на месец август до 10 септември. Основна цел на изложбата е популяризиране на страната ни и разкриване на нейните красоти  пред цял свят. Летищата са модерни съоръжения с подходящ съвременен интериор, подчертаващ красотата на фотосите включени в изложбата.  Пристигащите и заминаващите пътници ще имат възможност да се насладят на красотата на България, на нейните красиви кътчета, уникален бит, културни и исторически забележителности.

В момента тече третия финален етап на фотоконкурса “България – атрактивна туристическа дестинация”. Всички желаещи, както любители така и професионалисти могат да се включат със своите снимки до 17:00 часа на 09.09.2016 год.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...