Акценти
Начало / Крими / Пламъци изпепелиха покрив на склад, имущество, увредиха и три автомобили

Пламъци изпепелиха покрив на склад, имущество, увредиха и три автомобили

На 16 октомври 2019 година в 16:41 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в склад за електроматериали в областния град на улица „Индустриална“, казаха от полицията. На мястото на произшествието незабавно са изпратени екипи на РСПБЗН – Плевен с четири пожарни автомобила. Унищожени са покривна конструкция 800 кв.м. и имущество в склада – ел. кабели, дървени барабани, лампи, масла, тръби. Увредени са и три леки автомобили. На „Мицубиши“ са нанесени щети по предна регистрационна табела, предна броня, предно и задно стъкло, преден фар, част от лакобояджийско покритие, предни чистачки; на „Фолксваген Пасат“ – заден десен стоп, а на друг автомобил „Ситроен Ц5“ – задна дясна гума, задна броня, заден стоп, дясно огледало, част от лакобояджийско покритие, дясна пластмасова лайсна. Причините за инцидента са в процес на установяване. При произшествието няма пострадали. Случаят се изяснява. Уведомена е прокуратурата.

На 16 октомври 2019 година в 17:27 часа в съобщено за пожар в село Гиген на улица „Котленска“. Предполагаемата причина за произшествието е детска игра, заявиха органите на реда. Унищожен е един тон фураж. Няма пострадали. Пожарът е погасен от служители на РС ПБЗН – Гулянци с един автомобил.

На 17 октомври 2019 година в 00:17 часа в РС ПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил „Опел Вектра“ в село Върбица, разказват униформените. Причините за произшествието са в процес на установяване. В пламъците са повредени преден капак и маркуч на чистачки. Пожарът е погасен от служители на  РС ПБЗН – Плевен.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...